fbpx
Політика

Президент чітко позначив стратегічний напрямок України – Макеєнко

 Депутат Партії регіонів Володимир Макеєнко залишився задоволений відкриттям третьої парламентської сесії, на якій були присутні президент України, члени уряду, а також представники судової гілки влади та дипломатичного корпусу. Він також звернув увагу на те, що представники опозиції вели себе в цей час гідно.

Про це повідомила прес-служба Партії регіонів.

«В принципі, якби не окремі елементи одягу опозиції, то я б сказав, що відкриття сесії пройшло ідеально», – підкреслив депутат.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За його словами, під час свого виступу, Віктор Янукович чітко позначив стратегічний курс України і закликав депутатів працювати більш злагоджено.

«Хтось аплодував, хтось ні. Але це демократія. І це нормально. Взагалі відкриття сесії мені дуже сподобалося – давно такого не було», – зазначив Володимир Макеєнко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

При цьому він додав, що коли Партія регіонів була в опозиції, то під час виступу президента всі її члени поводилися гідно.

Він вважає, що ця парламентська сесія буде ознаменована президентською кампанією, так як лідери опозиції зараз намагаються з’ясувати, хто з них кращий і тому будуть проводити свою кампанію саме в сесійній залі, де завжди присутні журналісти.

Читайте також: