fbpx
Спорт

«Поєдинок у Львові не менш важливий, ніж зустріч з англійцями в Києві», – Ротань

Півзахисник «Дніпра» та національної збірної України Руслан Ротань поділився враженнями від майбутніх матчів відбору на чемпіонат світу -2014.

Капітан «Дніпра» розповів, як йому вдається «переключатися», коли доводиться грати в збірній пліч-о -пліч зі вчорашніми суперниками з «Шахтаря», «Динамо» і «Металіста».

«Треба вміти перебудовуватися і розуміти, що в збірній у нас спільна мета», – стверджує хавбек.

На думку Ротаня, зараз усі думки українських збірників тільки про майбутні матчі зі збірними Сан-Марино та Англії. Тільки після того гравці знову «переключаться» на Прем’єр – лігу. Ротань вважає, що це єдиний спосіб не згадувати непросту боротьбу в українському чемпіонаті, де іноді трапляються і неприємні моменти.

«Поєдинок у Львові не менш важливий для нас, ніж, скажімо, зустріч з англійцями в Києві – потрібно виходити на поле і перемагати», – зазначив Руслан Ротань.

Він упевнений, що в грі з Сан-Марино не може йтися ні про який «тренувальний матч», на цю гру потрібно кинути всі сили. Ну і, додав футболіст, мати на увазі матч проти збірної Англії.

На прохання назвати прізвища хоча б 3-х футболістів збірної Сан-Марино Ротань зміг відповісти: «Запитайте мене про це, після того як ми розберемо цього суперника. Поки Сан-Марино залишається для мене загадкою».

На думку Ротаня, було правильно призначити гру збірної України у Львові: «У цьому місті завжди по-особливому підтримують нашу збірну. Сподіваюся, так буде і цього разу».

Нагадаємо, що вчора збірна України зібралася в готелі "Platium", що знаходиться в селищі Козин під столицею. На збір приїхали всі 25 футболістів, яких викликав до збірної Михайло Фоменко. Сьогодні на навчальній базі «Динамо» збірна України проведе «День відкритих дверей». На 17:30 в конференц-залі запланована прес -конференція Михайла Фоменка.

За матеріалами: sport -express.ua, ffu.org.ua

Читайте також: