Парламент працюватиме спокійно до саміту у Вільнюсі – Томенко

 Депутат Верховної Ради України від фракції «Батьківщина» Микола Томенко вважає, що вересень і жовтень будуть найспокійнішими місяцями в парламенті за час третьої сесії.

 За його словами, наступні два місяці вся робота парламенту буде зосереджена на підготовці до підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом. При цьому він зазначив, що євроінтеграційних законопроектів насправді куди більше, ніж говорить про це влада. Як приклад він навів три законопроекти, які є в очолювані ним в Комітеті з питань свободи слова та інформації – про розширення доступу до публічної інформації, про суспільне телебачення і радіомовлення, а також про роздержавлення ЗМІ.

 «Так що, крім десятка пріоритетних законопроектів, ще є ще ряд інших», – уточнив Микола Томенко.

Related Post

 Він вважає, що ситуація в парламенті повинна залишатися стабільною, оскільки більшість фракцій підтримують євроінтеграцію України – винятком є ​​лише комуністи і деякі депутати Партії регіонів.

 При цьому Томенко визнає, що після підписання Угоди про асоціацію, протистояння між опозицією і владою у сесійній залі парламенту стане ще жорсткішим.

Leave a Comment