“Нічні снайпери” не братимуть участі у мітингу-концерті на підтримку Навального

 Група «Нічні снайпери» на чолі з Діаною Арбеніною спростувала інформацію про те, що їх колектив візьме участь у мітингу-концерті на підтримку Олексія Навального, який має відбутися 6 вересня в Москві на проспекті Сахарова.

 «Ми змушені спростувати цю інформацію. З причин, не залежних від групи, "Нічні Снайпери" не візьмуть участі у цій події», – повідомляється на сайті колективу.

 Інший заявлений учасник концерту – бенд «Ляпіс Трубецькой» – опублікував для своїх шанувальників спеціальне пояснення. За словами музикантів, він виступить на підтримку Навального, причому абсолютно безкоштовно, однак музиканти підкреслюють, що розділяють далеко не всі погляди опозиціонера. «Але ми вважаємо, що Навальний робить дуже багато для розвитку громадянського суспільства і – єдиний з опозиційних політиків – успішно протистоїть прогнилій державній системі», – йдеться в заяві групи «Ляпіс Трубецькой».

Related Post

 Раніше прес -служба Навального повідомила, що у мітингу- концерті 6 вересня візьмуть участь «Нічні снайпери» , «Ляпіс Трубецькой», «Нещасний випадок» , Владі з групи «Каста», «Наадам», Motorama і Вася Обломов.

 За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment