На порядку денному 3 вересня стоять питання, які принесуть практичну користь Україні – Вечерко

 Депутат Верховної Ради України від фракції Партії регіонів Володимир Вечерко заявив, що головне завдання парламенту – забезпечити своєчасне прийняття законодавчих змін. При цьому він підкреслив, що йдеться не тільки про євроінтеграційні законопроекти, ухвалення яких очікують як українці, так і зарубіжні партнери, а також про питання, що регулюють проблеми в соціальній сфері.

Володимир Вечерко уточнив, що йдеться про реформу ЖКГ, тарифну політику, будівництво нових будинків, реалізацію програм доступного житла та інше. Як повідомив депутат, це ті питання, з якими щодня стикаються жителі багатьох українських міст, зокрема і Києва. Саме тому, за словами Вечерка, парламент повинен приділяти належну увагу питанням, направленим на підтримку розвитку економіки.

«Підвищення соціальних стандартів буде неможливим, якщо економіка країни не працює. Тому наш обов’язок – забезпечити своєчасне прийняття законів, необхідних для поліпшення бізнес-клімату, спрощення системи адміністрування податків, підтримки вітчизняних виробників і зміцнення торговельно-економічних зв’язків України із зарубіжними партнерами», – підкреслив він.

Related Post

Вечерко закликав своїх колег зосередитися під час третьої парламентської сесії на конструктивній роботі, висловивши сподівання, що вона буде більш продуктивною, ніж попередня.

Насамкінець Володимир Вечерко додав, що сьогодні, 3 вересня, на порядку денному парламенту питання, в яких мало політики, але зате максимум практичної користі для держави.

Leave a Comment