fbpx
Футбол

Михайло Фоменко: До суперника потрібно ставитися, як і належить – з повагою

 6 вересня збірна України в рамках відбору на чемпіонат світу-2014 зіграє зі збірною Сан-Марино. Напередодні цього поєдинку головний тренер національної команди Михайло Фоменко розповів про події у збірній, а також поділився своєю думкою про майбутнього суперника.

 Михайло Фоменко зазначив, що не всі викликані під прапори національної збірної футболісти здорові, а тому існують певні проблеми. На думку головного тренера збірної України, «немає другорядних матчів», а сюрпризи бувають у різних змаганнях. «До суперника потрібно ставитися, як і належить – з повагою», – підкреслив Михайло Фоменко і додав, що «будь-яка команда, насамперед, грає для глядачів» .

 Михайло Фоменко ще раз звернув увагу на те, що у відбірковій групі, де грає Україна, чотири команди мають шанси на путівку до Бразилії. «Думаю, гра з Сан-Марино буде важкою, незважаючи на те, що за суперника виступають непрофесійні футболісти», – зазначає наставник української збірної. За збірну Сан-Марино, як заявив Михайло Фоменко, «грають власники барів, магазинів», але вони, як підкреслює фахівець, «грають у футбол».

 Михайло Фоменко говорить про те, що завжди налаштовує своїх підопічних, «щоб вони викладалися на 100 % у кожній грі» і стовідсотковий настрій має бути і на поєдинок проти збірної Сан-Марино.

 Михайло Фоменко також підкреслив, що немає великої різниці, в якому місті проводить свої матчі збірна України, тому що «спочатку національну команду будуть підтримувати в будь-якому місті України. Гравці це розуміють і тому у них завжди перед матчем є легенький мандраж».

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: