fbpx
Футбол

Месут Озіл вболівальникам «Реала»: «Іноді все складається не так, як ти очікуєш»

Сьогодні ми повідомляли про те, що ряди лондонського «Арсеналу» поповнив атакуючий півзахисник збірної Німеччини Месут Озіл, який в останні роки захищав кольори мадридського «Реала». Трансфер півзахисника збірної Німеччини став найдорожчим в історії «Арсеналу».

Про можливий переїзд Озіла до Лондона заговорили нещодавно, а сам трансфер трапився несподівано швидко, тим більше що сам футболіст говорив про те, що хоче залишитися в Мадриді. Але, як відомо, не все відбувається так, як хочуть футболісти. За великим рахунком, навряд чи Месут Озіл втратить від переходу в «Арсенал», особливо враховуючи той факт, що Карло Анчелотті не дуже й довіряв німецькому півзахиснику. У всякому разі, складалося саме таке враження про долю Озіла після зміни в "Реалі" тренера.

Після офіційного підтвердження переходу Озіла в «Арсенал», у ЗМІ з’явилося звернення футболіста до вболівальників мадридського «Реала», написане ним на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Месут Озіл подякував уболівальникам Королівського клубу за підтримку, а три роки, проведені в «Реалі», футболіст назвав «прекрасними».

«Період виступів за «Реал» став унікальним і особливим для мене. Іноді все складається не так , як ти очікуєш всього за кілька днів до цього», – зазначив Месут Озіл і додав наступне: «Я покидаю «Реал». Бажаю вам і команді всього найкращого в майбутньому».

Відзначимо, що свій перший офіційний поєдинок за «Арсенал» Месут Озіл може зіграти вже 14 вересня. У цей день «каноніри» зіграють у черговому турі АПЛ з «Сандерлендом».

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: