fbpx
Футбол

ЗМІ: Олександр Алієв відмовився переходити в чеський «Слован»

Футболіст київського «Динамо» Олександр Алієв в останній день трансферного вікна міг опинитися в чемпіонаті Чехії, поповнивши українське представництво футбольного клубу «Слован», який гратиме у груповому турнірі другого за значущістю євротурніру – Лізі Європи. Нагадаємо, що в даний час кольори «Слована» захищають два українські футболісти: Сергій Рибалка та Владислав Калитвинцев. Обидва гравці виступають в «Словані» на правах оренди, а взагалі обидва є футболістами київського «Динамо».

Могло представників «Динамо» в «Словані» стати і троє, але, повідомляється, що Олександр Алієв відмовився переходити в чеський клуб. ЗМІ, з посиланням на повідомлення футбольного агента В’ячеслава Заховайла, написане в соціальній мережі Facebook, стверджують, що «Слован» в особі Алієва хотів знайти посилення перед стартом групового етапу Ліги Європи. «Трансфер не відбувся через відмову гравця» , – написав В’ячеслав Заховайло.

Нагадаємо, що Олександр Алієв, повернувшись в київське «Динамо» з оренди в дніпропетровському «Дніпрі», так і не зміг стати основним у команді Олега Блохіна. Контракт Олександра Алієва з київським «Динамо» закінчується через півроку, а поки що екс-гравець національної збірної України заявлений за «Динамо- 2».

Раніше ми повідомляли, що ще один колишній футболіст національної збірної України і тепер уже колишній одноклубник Олександра Алієва Артем Мілевський може продовжити свою футбольну кар’єру в Туреччині.

За матеріалами: dynamomania.com

Читайте також: