fbpx
Шоу-бізнес

Джейсон Стейтем тимчасово розлучився з Розі Хантінгтон-Уайтлі

  Розі Хантінгтон-Уайтлі і Джейсон Стейтем зустрічаються вже 4 роки, проте, якщо вірити інформації з близького оточення пар , в їхніх стосунках все вже зовсім не так ідеально, як було раніше. А ще 26-річна Розі і її 45-річний коханий вирішили на якийсь час розлучитися, тому дівчина і відпочиває в жіночій компанії.

Молода дівчина вирушила на Ібіцу в компанії подруг в неділю і з того моменту ділиться у соціальних мережах фотографіями та враженнями про відпочинок. Близькі друзі пари також сказали про причину їх розставання, повідавши, що, по-перше, різниця у віці в 19 років дає про себе знати, а по-друге, дівчина все ще не дочекалася пропозиції руки і серця.

Цілком можливо, що Розі все ще не змогла пробачити Джейсону фотографії, які були зроблені в червні. Нагадуємо, що тоді папараці виявили актора в одному з барів Манхеттена, де він проводив час з дівчатами. Згідно з розповідями очевидців, Джейсон Стейтем залишив заклад лише під ранок і не зовсім у тверезому стані. Незабаром пішли чутки про те, що Джейсон, намагаючись загладити свою провину, все-таки зробив Розі пропозицію, проте сама пара дуже швидко спростувала дану інформацію.

Що ж до теперішнього розставання закоханих, то джерело з їх близького оточення говорить: «У неї немає іншого чоловіка, і у нього немає іншої дівчини. Вони один одного дуже кохають і не оголошують про своє розставання, оскільки сподіваються налагодити відносини».

За матеріалами: Daily Mail

Читайте також: