fbpx
Політика

Віктор Янукович сподівається на плідну роботу Верховної Ради під час нової сесії

  Президент України Віктор Янукович сподівається, що в новому політичному сезоні буде досягнуто порозуміння і взаємодія між протидіючими політичними силами.

"Починається новий політичний сезон, і у мене є надія, що друге півріччя 2013 року стане часом політичного розуміння, взаємодії, плідних і своєчасних рішень", – сказав глава держави під час виступу на відкритті 3-й сесії Верховної Ради 7-го скликання.

Зокрема, за його словами, це питання євроінтеграційного напрямку та прискорення реалізації програми реформ.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

В.Янукович висловив сподівання, що робота Верховної Ради під час нової сесії буде більш плідною, ніж у попередній період. "На жаль, попередня сесія Верховної Ради була радше часом втрачених можливостей. Як наслідок – ми втрачаємо темп реформ, який ми взяли ще в 2010-2012 роках", – сказав він.

"Але я впевнений – український парламент зможе об’єднати зусилля навколо проблем, без вирішення яких, без перебільшення, залежить доля України", – додав В. Янукович.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Президент упевнений, що прийняття пакету законів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію, реформування економіки "стане рішучим кроком не лише на шляху України до Європи, а й на шляху побудови Європи в Україні". "Як президент України, я підтримаю кожну ініціативу, спрямовану на досягнення політичної згоди і співпраці в стінах Верховної Ради. Бажаю всім депутатам плідної роботи", – сказав В. Янукович.

Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: