Влада не хоче зносити паркан навколо фундаменту Десятинної церкви – Бригинець

Депутат фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець заявив, що київська влада всіляко намагається уникнути знесення паркану, встановленого навколо фундаменту Десятинної церкви.

Він нагадав, що після першого звернення, в адміністрації йому відповіли, що знести паркан можна лише після схвалення з боку Інституту археології НАН України та КП «Дирекція реставраційно-відновлювальних робіт». Однак, за його словами, навіть після отримання згоди з боку Міністерства культури, в КМДА заявили, що відповідне доручення також має надати Державна інспекція архітектурно-будівельного контролю.

«КМДА готова змінювати свою позицію хоч щодня, щоб не робити те, що повинна зробити в інтересах суспільства», – написав він у Facebook.

Related Post

Олександр Бригинець зазначив, що приховати Десятинну церкву від очей громадськості хочуть лише кілька наближених до Януковича регіоналів, які, на жаль, повністю контролюють діяльність Попова.

«Тому він намагається уникнути відповідальності, будь-яким чином перекладаючи її, то на одних, то на інших», – додав Бригинець.

Leave a Comment