fbpx
Суспільство

Влада не хоче зносити паркан навколо фундаменту Десятинної церкви – Бригинець

Депутат фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець заявив, що київська влада всіляко намагається уникнути знесення паркану, встановленого навколо фундаменту Десятинної церкви.

Він нагадав, що після першого звернення, в адміністрації йому відповіли, що знести паркан можна лише після схвалення з боку Інституту археології НАН України та КП «Дирекція реставраційно-відновлювальних робіт». Однак, за його словами, навіть після отримання згоди з боку Міністерства культури, в КМДА заявили, що відповідне доручення також має надати Державна інспекція архітектурно-будівельного контролю.

Читайте також:  У Карпатах чоловік впіймав двох гадюк (ВІДЕО)

«КМДА готова змінювати свою позицію хоч щодня, щоб не робити те, що повинна зробити в інтересах суспільства», – написав він у Facebook.

Олександр Бригинець зазначив, що приховати Десятинну церкву від очей громадськості хочуть лише кілька наближених до Януковича регіоналів, які, на жаль, повністю контролюють діяльність Попова.

Читайте також:  Волонтери Дрогобича передали 50 автомобілів Силам оборони України (ВІДЕО)

«Тому він намагається уникнути відповідальності, будь-яким чином перекладаючи її, то на одних, то на інших», – додав Бригинець.

Читайте також: