fbpx
Новини світу

Іванішвілі: Незважаючи на неадекватні реакції Росії на наші позитивні кроки, ми зберігаємо спокій

У столиці Грузії, в готелі "Редіссон БЛУ Іверія", глава уряду Бідзіна Іванішвілі провів зустріч з акредитованими за кордоном грузинськими дипломатами, в ході якої прем’єр-міністр зробив відразу кілька цікавих і заслуговуючих на увагу заяв.

У грузинських ЗМІ пишуть, що свою точку зору Бідзіна Іванішвілі висловив щодо ​​низки питань, зокрема і з приводу відносин між Грузією і Росією. За словами прем’єра, грузинська сторона робить кроки до поліпшення відносин з Російською Федерацією. Бідзіна Іванішвілі підкреслив, що Грузією вжито «прагматичні кроки в напрямку позитивного розвитку відносин з Росією, зокрема, у сферах торгівлі, економіки та культури». Однак, за словами глави грузинського уряду, які сьогодні наводяться в ЗМІ , «…незважаючи на наші великі зусилля, Росія знову пересунула загородження з колючого дроту вглиб нашої країни».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Крім того, Бідзіна Іванішвілі додав, що «…незважаючи на неадекватні реакції Росії на наші позитивні кроки, ми зберігаємо спокій і послідовно ведемо нашу прагматичну політику».

Відзначив Бідзіна Іванішвілі і те, що після парламентських виборів в Грузії «відкрився політичний простір – народ звільнився від страху і всім дана можливість відкрито висловлювати свої думки, побажання і цілі». Глава грузинського уряду також підкреслив, що Грузія повинна пройти цей складний етап, «щоб ні уряд, ні народ не допустили помилок».

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

За матеріалами: apsny.ge

Читайте також: