fbpx
Шоу-бізнес

«Євробачення-2014» пройде в Копенгагені

   У 2014 році пісенний конкурс «Євробачення» пройде в столиці Данії, Копенгагені. На право назватися столицею конкурсу «Євробачення -2014» претендували три міста Данії, проте до сьогоднішнього дня було невідомо, що це за міста.

Столиця Данії вже втретє стане місцем проведення популярного пісенного конкурсу «Євробачення». Раніше конкурс «Євробачення» проходив у Копенгагені в 1964 і 2001 роках.

У понеділок організатори оголосили про те, що конкурс пройде в столиці Данії на сцені B&W Hallerne на Refshaleoen. Півфінали конкурсу «Євробачення» відбудуться 6 і 8 травня, ну а фінал пройде 10 травня 2014 року. Відзначається, що вибір був схвалений Європейським мовним союзом і референтною групою.

Пернілла Гаардбо, виконавчий продюсер конкурсу 2014 року, сказав: «Ми з нетерпінням чекаємо можливості вітати Європу в Копенгагені. Наше місто сповнене культурного розмаїття, у нього відмінна інфраструктура і безліч готелів. Ми раді, що у нас з’явилася можливість реалізувати наші творчі амбіції. Весь район навколо B&W Hallerne буде перетворений в острів Євробачення».

Нагадуємо, що право на проведення конкурсу «Євробачення -2014» в Данії принесла співачка Емілі де Форест, яка представляла країну на конкурсі в 2013 році зі своєю композицією «Only Teardrops» і яка зайняла перше місце, набравши 281 бал.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: