fbpx
Шоу-бізнес

Євгенія Власова похвально відгукнулася про деяких українських політиків

  Популярна українська співачка і модель Євгенія Власова, відома як активний користувач соціальних мереж, днями із захопленням відгукнулася про батьківські якості деяких українських політичних діячів.

Вчора, у День знань, Євгенія Власова привела до школи свою дочку Ніну, якій виповнилося дев’ять років. Після лінійки мама з донькою вирушили в торговельно-розважальний комплекс для того, щоб хоча б на пару годин продовжити літо своєї дочки перед новим навчальним роком.

Саме в розважальному комплексі Євгенія Власова і зустріла відомих українських політиків, які прийшли туди теж зі своїми діточками. Співачка, побачивши відомих людей зі своїми дітьми, негайно ж написала про це у своєму блозі. Євгенія зазначила, що прийшовши в «Океан-Плазу» на атракціони з донькою, відразу ж зіткнулася з Мельниченком, який ніс величезний іграшковий будиночок. А коли співачка повернула голову в інший бік, то побачила Луценка, який привів свою дочку в розважальний комплекс. Також Євгенія додала: «За Мельниченком і за Луценком спостерігала. Як виявилося вони прекрасні татусі 🙂 Дуже багато відомих людей були в «Океан плаза». Привезли своїх діток на атракціони. І я без уваги не залишилася, моя прогулянка перетворилася на фото і автограф сесії».

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: