fbpx
Спорт

Україна-Англія. У Києві не зіграють Руні і ще два гравці основи англійців

На цьому тижні, 6 вересня, збірна України з футболу в рамках відбору на чемпіонат світу-2014 зіграє зі збірною Сан-Марино, а 10 вересня підопічних Михайла Фоменка чекає поєдинок проти збірної Англії, і саме цей матч може стати одним з визначальних для розподілу підсумкових місць у турнірній таблиці групи «Н» .

У ЗМІ пишуть про те, що за Англію в матчі проти України не зіграють відразу три футболісти, які вважаються основними в команді Роя Ходжсона. Повідомляється, що травму отримав Уейн Руні, який забивав українцям на Євро -2012. Нападаючий збірної Англії та «Манчестер Юнайтед» травмувався під час тренування, зіткнувшись зі своїм одноклубником Філом Джонсом. Розсічення голови, яке отримав Уейн Руні, не дозволить футболісту грати два тижні і, таким чином, грізний нападник не зможе допомогти своїй команді в матчах проти Молдови (6 вересня) і України (10 вересня) .

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Також повідомляється, що травму отримав і сам Філ Джонс, але не в зіткненні з Уейном Руні на тренуванні, а пізніше. Пошкодження Джонс отримав у поєдинку чергового туру АПЛ проти «Ліверпуля», який «Манчестер Юнайтед» програв з рахунком 0:1. У цьому ж матчі травму отримав і ще один збірник – футболіст «Ліверпуля» Глен Джонсон.

Нагадаємо нашим читачам ситуацію у відбірковій групі  «Н» , де грає збірна України.

1 . Чорногорія – 7 ігор – 14 очок

2 . Англія – 6 ігор – 12 очок

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

3 . Україна – 6 ігор – 11 очок

4 . Польща – 6 ігор – 9 очок

5 . Молдова – 7 ігор – 5 очок

6 . Сан-Марино – 6 ігор – 0 очок

Раніше ми повідомляли про те, що матч Україна – Англія, який відбудеться на столичному НСК «Олімпійський» 10 вересня, обслуговуватиме португальський арбітр Педру Проенса, який працював на фінальному матчі Євро -2012 Іспанія – Італія.

Також раніше ми повідомляли про те , що тренерський штаб національної команди визначився зі списком футболістів, які будуть викликані під прапори національної команди на матчі проти Сан-Марино та Англії. У цей список увійшли 25 футболістів.

За матеріалами: Кorrespondent.net

Читайте також: