fbpx
Шоу-бізнес

Співачка Шер продемонструвала обкладинку свого нового альбому

 Легендарна американська поп-співачка, автор пісень, актриса і режисер Шер не хоче миритися з виходом на заслужений відпочинок а повним ходом готується до повернення на велику сцену.

 Після досить довгого творчої перерви співачка в свої 67 років все далі красива, сексуальна і активна. Шер готується продемонструвати публіці свій новий альбом «Closer to the Truth». Реліз нової платівки відбудеться скоро – диск з’явиться у продажу 24 вересня цього року.

 Минулими вихідними співачка завдяки Твіттеру продемонструвала своїм читачам і шанувальникам, як, власне, буде виглядати обкладинка нового альбому. Знімок для нового альбому вийшов ніжний, світлий і трохи сексуальний.

 Нагадуємо, останній диск співачки вийшов 12 років тому. Більше того, платівка «Living Proof» вийшла не дуже вдалою. Зате турне протяжністю в 3 роки, яке провела Шер після виходу диска, побило багато рекордів, тим більше що заявлено воно було як прощальне.

 Незважаючи на це, співачка, через 12 років, зрозуміла, що на пенсію їй ще рано, і вона не може жити без сцени. У зв’язку з цим Шер продемонструвала свій новий сінгл – композицію «Woman’s World».

Cher – Woman’s World (Відео):

  За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: