fbpx
Футбол

РФПЛ. Найяскравіші події 7-го туру

7- й тур РФПЛ завершився вчора ввечері матчем «Динамо» (Москва) – «Ростов». Враховуючи амбіції москвичів і турнірну ситуацію, цей поєдинок поряд з матчем «Зеніт» – «Локомотив» можна було віднести до розряду центральних у турі. «Динамо» і «Ростов» зіграли внічию 1:1, причому столичний клуб відігрався лише в другому таймі. На гол Мілича, забитий на 7-й хвилині першого тайму, «Динамо» відповіло на 47 -й хвилині голом Олександра Кокоріна, що повернувся з « Анжи». Такий результат залишив «Ростов» на четвертій позиції в турнірній таблиці, а от амбітне «Динамо» поки що лише дев’яте.

В іншому центральному матчі туру , "Зеніт" – "Локомотив" , сильнішими виявилися підопічні Лучано Спаллетті. У складі «Локомотива» наприкінці першого тайму був видалений Лассан Діарра. Граючи в більшості, «Зеніт» лише за 4 хвилини до кінця матчу зумів вирвати перемогу 2:1 завдяки точному удару Костянтина Зирянова. «Зеніт», втім, як і «Спартак» з «Ростовом» , набрав 14 очок, що на 3 пункти менше, ніж у лідера ЦСКА.

У першому матчі туру московський ЦСКА, пропустивши на першій хвилині від « Амкара» , зумів домогтися перемоги 2:1. За ЦСКА забивали Муса і Думбія. Армійці після перемоги над «Амкаром» залишилися на чолі турнірної таблиці.

У 7- му турі РФПЛ відбулися 2 розгроми. Очолюваний Олегом Кононовим «Краснодар» 3:0 обіграв «Волгу», а казанський «Рубін», що вийшов в груповий етап Ліги Європи, з таким же рахунком обіграв «Урал». Краснодарська «Кубань», що вибила з Ліги Європи нідерландський «Фейєнорд», розписала мирову 0:0 у Самарі з «Крыльями Советов».

Московський «Спартак» виграв у аутсайдера «Томі» з рахунком 2:1. Якби «Спартак» не виграв у 7-му турі РФПЛ, то ні Валерія Карпіна, ні футболістів «народної команди Росії» , напевно, не зрозумів би ніхто. Найцікавіше, що при невиразный грі, московський «Спартак» опинився на третій сходинці турнірної таблиці і лише на 3 очки відстає від лідера ЦСКА.

Окремо варто виділити матч у Грозному, де зустрічалися «Терек» і «Анжи». Обидві команди знаходяться у нижній частині турнірної таблиці і тому перемога була необхідна як повітря обом клубам. Матч «Терек» – «Анжи» завершився внічию 1:1 і команди продовжують ділити 14-15 місця в турнірній таблиці РФПЛ, лише на 3 очки випереджаючи «Томь», що йде останньою. Відзначимо, що «Терек» , «Анжи» і «Томь» так і залишилися серед команд, які в поточному сезоні ще жодного разу не вигравали.

Всі результати 7 – го туру РФПЛ виглядають так:

ЦСКА – «Амкар» 2:1

«Краснодар» – «Волга» 3:0

«Терек» – « Анжи» 1:1

«Зеніт» – «Локомотив» 2:1

«Урал» – «Рубін» 0:3

«Спартак» – «Томь» 2:1

«Крила Рад» – «Кубань» 0:0

«Динамо» (Москва) – «Ростов» 1:1.

Читайте також: