fbpx
Без категорії

Регбі. Чемпіонат Європи. Молодіжна збірна України завоювала бронзу

 Молодіжна збірна України з регбі взяла бронзові медалі в цікавому матчі проти збірної Швейцарії на молодіжному Євро, який проходив у Чехії.

 Зазначимо, що підопічні Дмитра Федишина та Олександра Мигунова почали «з місця в кар’єр» і вже на самому початку зустрічі повели в рахунку. Точним ударом зі штрафного відкрив рахунок у матчі Мирослав Шуляк (3:0). Після цього українським регбістам, незважаючи на помітну перевагу, знадобилося півгодини, щоб розкрити оборону швейцарців. Стовп Віталій Кочанов проломив захист суперника і приземлив м’яч в заліковій зоні (8:0). Після вдалої реалізації Шуляка рахунок став 10:0. Під саму завісу першого тайму підопічні Олів’є Ехаінтре отримали від України «спробу у роздягальню» . Як підсумок – дубль Віталія Кочанова (15:0) і точна реалізація Шуляка (17:0).

 Друга половина зустрічі почалася з того, що збірній Швейцарії вдалося скоротити відставання від України. Спробу до себе в актив записав нападник Бенжамін Жоллісент (17:5). Однак, вже 10 хвилин по тому, Україна відповіла занесенням Владислава Шпильового та точним штрафним Шуляка (25:5). На 63-й хвилині зустрічі стався досить неприємний інцидент, після чого збірні догравали матч 14 на 14. Владислав Шпильовий і Жюльєн Перрушо отримали від рефері червоні картки. Втім, від зміни числа регбістів якість гри молодіжної збірної України не змінилося. Вже через 6 хвилин після «подвійного видалення» Андрій Дремов збільшив перевагу української дружини до 25-ти очок (30:5). Однак, Мирослав Шуляк не зміг забити реалізацію. Незважаючи на це, в кінцівці зустрічі капітан української збірної виправився і 2 рази вразив ворота Швейцарії з пенальті (36:5).

 Як підсумок, молодіжна збірна України з регбі виконала завдання і другий рік поспіль бере бронзові нагороди на чемпіонаті Європи.

 За матеріалами: rugby.org.ua

Читайте також: