fbpx
Освіта

Президент РФ відвідав школу в Кургані

Сьогодні, 2 вересня, президент Росії Володимир Путін відвідав середню загальноосвітню школу № 7 у Кургані, де поспілкувався з викладачами та учнями.

Відповідаючи на питання, глава Росії заявив, що для недопущення скандалу з ЄДІ, аналогічного тому, що стався в нинішньому році, Міністерство освіти та науки має проаналізувати ситуацію і зробити відповідні висновки. "Над цим має попрацювати Міністерство освіти і науки, проаналізувати всі вади в діючих правилах здачі ЄДІ, там вади, звичайно, є", – заявив Путін, підкресливши, що єдиний державний іспит проводиться для того, щоб виключити можливість необ’єктивної оцінки знань. "Там є плюси і мінуси , потрібно далі працювати, щоб удосконалювати систему. Міністерство запропонує заходи, сподіваюся, що це буде зроблено відкрито, своєчасно" , – сказав президент.

Поставили Володимиру Путіну і питання про те, чому тепер для вступу до вишу ніякої ролі не грають «зароблені в школі потом і кров’ю» золоті медалі? Відповідаючи на це питання, президент підкреслив, що важливі не медалі, а реальні знання.

Путін відвідав школу в Кургані (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: