fbpx
Шоу-бізнес

Моделлю року назвали Кейт Аптон

  Кейт Аптон розпочинає новий сезон з вельми почесної нагороди Style Awards, яку дівчина отримала в номінації «Модель року».

Нагорода 21-річній моделі, яка змінила на п’єдесталі переможницю минулого року Джоан Смоллс, буде вручена 4 вересня, на 10- й щорічній церемонії найстильніших Style Awards в Лінкольн-центрі. Саме там, згідно з традицією, будуть відзначені видатні досягнення в світі моди і шоу -бізнесу.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Також будуть названі імена переможців в інших номінаціях, серед яких: «Найстильніша жінка року», «Найстильніший чоловік року» , «Дизайнер року» , «Селебріті – стиліст року», «Найстильніший спортсмен» , «Hair – cтіліст року» , «Художник по костюмах року» , «Прорив року» та інші.

Нагадуємо , що Кейт Аптон – американська модель і актриса, яка народилася 10 червня 1992 року в місті Сент- Джозеф, штат Мічиган. Виросла Кейт в місті Мельбурн, штат Флорида. У 2008 році Кейт Аптон успішно взяла участь у кастингу і уклала контракт з модельним агентством Elite Model Management. Саме з цього і почалася модельна кар’єра Кейт. Пізніше Аптон переїхала в Нью- Йорк, підписавши контракт з модельним агентством IMG Models.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: JustJared

Читайте також: