fbpx
Освіта

Ляшко розповів про свої шкільні роки

 Депутат Верховної Ради України Олег Ляшко у зв’язку з початком нового навчального року згадав свої шкільні роки. За його словами, коли він тільки вступав до школи-інтернату, то він, як і багато дітей, теж не хотів туди йти і навіть сховався на даху дитбудинку, щоб його не відвезли до школи.

«Але мене відвезли. Але недарма я не хотів там навчатися – в ​​6-му класі мене все таки вигнали з цього інтернату» , – написав Ляшко в Facebook.

Як стверджує депутат, вигнали його за те, що він, начитавшись великої кількості книг, ставив багато запитань вчителям і деякі з них просто захотіли від нього позбавитися. Втім, Ляшко не тримає на них зла і зазначив, що після того, як став народним депутатом, відремонтував шкільну їдальню, проклав дорогу до села і провів до школи газ.

Також депутат розповів, що з поведінки у нього завжди було «незадовільно», але не через те, що він бив скло або бився з кимось, а через те, щоб був незручний.

«Наприклад, в 14 років мене з комсомолу виключили – за те, що видав шкільну газету, де розкритикував комсомольський райком. Та я все життя був такий, як сьогодні – незручний, справедливий і наполегливий» , – підкреслив Олег Ляшко.

У дев’ятому класі він почав писати в міську районну газету, проте добром для нього це не скінчилося. У своїй першій статті він розповів про те, як із хлопцями із середньої школи збирав буряки.

«Вони розкидали хліб на полі. І я про це написав – як неакуратно ставляться до хліба» , – розповів Ляшко.

Після цього, ці хлопці зустріли його біля інтернату і побили.

Проте, незважаючи на всі ці випадки, у Олега Ляшка залишилися теплі спогади про шкільні роки, і він досі підтримує зв’язок з багатьма вчителями.

«Спасибі їм щиро за все добро, яке вони для мене зробили!)))», – написав він.

Відзначимо, що дочка Олега Ляшка пішла цього року в п’ятий клас. За його словами, на питання про те, чи хоче вона в школу, вона теж відповідає: «Не хочу!».

Читайте також: