fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Бородіна підтвердила чутки про своє повернення до Михайла Терьохіна

  Популярна телеведуча Ксенія Бородіна поділилася особистою фотографією, яка підтверджує чутки про її возз’єднання з Михайлом Терьохіним.

Протягом декількох років Ксенія Бородіна та Михайло Терьохін знаходяться у відносинах. Пара часто ділиться зі своїми шанувальниками планами на майбутнє, розповідаючи про їх серйозність, незважаючи на те, що кожного місяця ЗМІ рясніють новинами про те, що Бородіна знову пішла від Терьохіна. Шанувальники ніяк не можуть встежити за розвитком відносин своїх улюбленців.

Нещодавно закохані молоді люди знову розлучилися, проте через декілька тижнів помирилися і навіть з’їздили на спільний відпочинок. Після останнього примирення Ксенія Бородіна та Михайло Терьохін навіть вирішили, що більше не будуть в соціальних мережах повідомляти шанувальникам про свої взаємини і публікувати особисті знімки.

Однак через зовсім небагато часу, Ксенія все ж розмістила в особистому блозі фотографію з Михайлом. Телеведуча з коханим чоловіком побувала на весіллі друга, де, судячи з фотографії, добре провела час.

Нагадуємо, що Ксенія Бородіна – ведуча реаліті -шоу «Дом- 2».

Фото : соціальні мережі

Читайте також: