ЗМІ: У Харкові стався вибух у багатоповерховому будинку

В одній з багатоповерхівок Харкова сьогодні пролунав вибух. За наявною на даний момент інформацією, вибух стався в житловому дев’ятиповерховому будинку на вул.Метробудівників, 32.

ЗМІ, з посиланням на повідомлення користувачів Харьківфоруму, пишуть про те, що в багатоповерхівці спочатку пролунав вибух, а потім почалася пожежа. «З вікна бачу дим стовпом на Метробудівників, і пожежні машини з сиреною натовпом поїхали. Тільки що з сиреною пролетіла аварійна газу. Очевидно, вибух газу в будинку», – наводиться в ЗМІ повідомлення однієї з учасниць форуму.

Згідно з коментарями щодо даної ситуації помічника начальника ГУ ДержНС в Харківській області Ігоря Лупандіна, у харківській багатоповерхівці йде ліквідація пожежі. Повідомлення про вибух у будинку на вулиці Метробудівників, 32 , надійшло о 12:47. Ігор Лупандін говорить, що люди повідомили про те, що «чули якийсь вибух. Імовірно, вогонь виник на п’ятому поверсі, потім поширився на шостий поверх».

Related Post

Повідомляється, що на місці події працюють рятувальники, швидка медична допомога, "Харківгаз" та інші аварійні комунальні служби міста. Згідно з заявою Ігоря Лупандіна, інформації про жертви і постраждалих поки немає.

За матеріалами: Інтерфакс – Україна 

Leave a Comment