fbpx
Право

Журавський запропонував депутатам молитися за Україну при відкритті засідань ВР

Депутат від Партії регіонів Віталій Журавський виступив з пропозицією при відкритті ранкових пленарних засідань Верховної Ради співати урочистий музичний твір «Молитва за Україну» («Боже великий, єдиний, нам Україну храни»). З реєстрації законопроекту про внесення відповідних змін до Регламенту Верховної Ради України регіонал розпочав новий політичний сезон, – повідомив він на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За словами політика, народні обранці, приймаючи Конституцію України 1996 року, ще тоді в її преамбулі зазначили, що цей акт відбувається при усвідомленні ними своєї відповідальності перед Богом. Парламент повинен служити прикладом для наслідування українцям. І , підвищуючи моральні та етичні засади своєї діяльності, Верховна Рада паралельно буде підвищувати і ефективність своєї роботи.

«Парламенти багатьох країн, зокрема Великобританії, мають традицію виконання молитовних творів об’єднуючого змісту перед початком засідань», – додав Віталій Журавський, а тому не буде нічого поганого, якщо Україна послідує цьому прикладу.

Читайте також: