fbpx
Шоу-бізнес

Григорій Лепс стане продюсером Ані Лорак?

 Знаменита українська співачка Ані Лорак в черговий раз порадувала своєю новою піснею «Дзеркала», яку виконала і записала в дуеті із російським співаком Григорієм Лепсом.

 За розповідями самої Кароліни, ідея співати в дуеті з Григорієм Лепсом дозріла давно, але все ніяк не могла втілитися в життя. Співачка також нагадала, що вони часто зустрічалися на концертних майданчиках.

 Григорій Лепс завжди виявляв інтерес до творчості Ані Лорак. Саме тоді й з’явилася пропозиція заспівати разом композицію. Потім з’явилася пісня «Дзеркала», яка сподобалась і Кароліні, і Григорію, після чого вона була записана. Співачка зазначила, що дует з Лєпсом вийшов досить емоційним.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 У ЗМІ з’явилися розмови, що Григорій Лепс також може стати продюсером Ані Лорак. Але, незважаючи на це, Кароліна говорить, що вона сама собі продюсер. Тим часом, у відносинах майбутньої співпраці з Григорієм Лепсом співачка сказала: «Продюсувати мене ніхто не буде. Я сама собі будую своє творче життя. Але щодо майбутнього… хто знає. Можливо. Бог покаже. Час покаже, як буде далі».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Ані Лорак і Григорій Лепс – «Дзеркала» (Відео):

  За матеріалами: tsn.ua

Читайте також: