fbpx
Футбол

Гарет Бейл про перехід в «Реал»: Моя особиста мрія стала дійсністю

Вчора ввечері офіційно стало відомо про завершення одного з найдовших і найгучніших трансферів літнього міжсезоння. Валлієць Гарет Бейл таки перейшов в мадридський «Реал» і буде тепер грати в команді Карло Анчелотті.

ЗМІ, з посиланням на «"Реал" Мадрид -ТВ» називають суму трансферу Бейла в Королівський клуб – 91 мільйон євро. Зарплата футболіста в «Реалі» складе, за різними даними, від 5 до 7 мільйонів євро на рік. Термін трудової угоди Бейла з «Реалом» становить 6 років. Якщо Бейла дійсно купили за 91 мільйон, то цей трансфер не зміг побити раніше встановлений рекорд. Нагадаємо, що свого часу Королівський клуб купив Кріштіану Роналду за 94 мільйони. Гарет Бейл, який є вихованцем «Саутгемптона» , виступатиме в « Реалі» у футболці з одинадцятим номером.

Сам футболіст, коментуючи свій переїзд до Мадрида, повідомив наступне: «Я провів у «Тоттенхемі» 6 щасливих років, але настав час попрощатися. Це був приголомшливий час, мені подобалася буквально кожна хвилина». Гарет Бейл висловив слова подяки керівництву і персоналу англійського клубу. Подякував футболіст і вболівальникам «Тоттенхема», при цьому висловивши надію, що фанати клубу зрозуміють його рішення. «Можу чесно сказати, що моя особиста мрія стала дійсністю» , – заявив Гарет Бейл і додав, що англійський «Тоттенхем» назавжди залишиться в його серці.

Свою думку про переїзд Гарета Бейла в Мадрид висловив і президент англійського «Тоттенхема» Деніел Леві, заявивши, що лондонці не збиралися продавати свого лідера, бажаючи будувати навколо Бейла своє майбутнє. «Клуб плекав і розвивав цього гравця, у нього пройшов лише рік з нового чотирирічного контракту. Однак знаки уваги від « Реала» були настільки рясні, а бажання Гарета перебратися до Іспанії настільки велике, що ми зрозуміли, що він не зможе з повною віддачею провести прийдешній сезон», – резюмував Деніел Леві.

За матеріалами: eurosport.ru , tribuna.com

Читайте також: