fbpx
Кінотеатри

У Аарона Соркіна “закінчуються новини”

Канал НВО, що віддає перевагу анонсувати продовження серіалів заздалегідь, вже шість тижнів тримає в напрузі шанувальників багатосерійного фільму Аарона Соркіна «Служба новин». Другий сезон наближається до завершення, а глядачі досі знаходяться в невіданні – чи вийде в ефір продовження саги, що так їм полюбилася.

Виною всьому – сам творець. Справа в тому, що Аарон Соркін – не тільки режисер, але і сценарист серіалу. Він копітко пише скрипти до кожного епізоду, постійно змінює концепцію фільму. І тепер, коли другий сезон «Служби новин» перевалив за екватор, творець заявив, що просто не справляється з роботою. Справа в тому, що Соркін не тільки працює на телебаченні, він є автором відразу декількох голівудських проектів, у тому числі грандіозного байопіку про життя Стіва Джобса. Крім усього іншого, автор зізнався, що перестав відчувати драйв від телепроекту – кількість глядачів не збільшується, та й розповідати, загалом, особливо немає про що – аж надто новини в світі стали одноманітними…

Саме тому телеканал НВО і не поспішає робити заяв про продовження «Служби новин» – серіал, найімовірніше, відправиться «у безстрокову відпустку», поки його творця знову не відвідає муза.

 

Про серіал "Служба новин" (відео):

За матеріалами: film.ru

Читайте також: