fbpx
Новини світу

Сирійська опозіція розчарована зволіканням США

Високопоставлений представник Сирійської національної коаліції (повстанського руху), чиє ім’я не афішується в цілях збереження безпеки, виступив сьогодні з заявою, суть якого зводиться до того, що опозиція Сирії розчарована рішенням президента США Барака Обами, який заявив, що не буде починати військову інтервенцію, поки не доб’ється схвалення Конгресу США.

"У нас почуття розчарування, ми очікували, що справи підуть швидше, і удар буде неминучим. Разом з тим ми очікуємо, що конгрес США схвалить військовий удар", – заявив представник сирійської опозиції, додавши, що вони очікують «швидких військових дій з боку Сполучених штатів».

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Білий дім напередодні, 31 серпня, направив до Конгресу США проект документа щодо Сирії. Законодавцям пропонується схвалити початок військових дій на сирійській території. При цьому президент США Барак Обама заявив, що може розгорнути війну і без схвалення законодавців, так як сирійська влада, застосувавши хімічну зброю проти свого народу, порушили міжнародні норми. Планується, що Конгрес США приступить до обговорення документа 9 вересня.

Читайте також:  Благодатний вогонь в Єрусалимі у Храмі Воскресіння не «сходить» – його запалюють і освячують

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: