Путін відвідав далекосхідний центр реабілітації тигрів

Під час робочої поїздки Далеким Сходом президент Росії Володимир Путін відвідав центр реабілітації та реінтродукції тигрів та інших рідкісних видів тварин. Президент поспостерігав з диспетчерського пункту, як у спеціальні вольєри для відновлення випустили двох тигриць 9 і 11-місячного віку, яких привезли з Хабаровського краю. 

Співробітники центру розповіли голові РФ про процес реабілітації тварин. Для початку тиграм прищеплюють навички вистежування видобутку, запускаючи у вольєри, де вони знаходяться, спочатку кроликів, а потім оленів і косуль. Після проходження повного реабілітаційного курсу тигрів випускають в заповідник, де стежать за їх динамікою пересування, відзначаючи локацію на спеціальній карті. 

Related Post

Президент РФ поцікавився обсягами фінансування центру і запитав, скільки грошей необхідно для того, щоб його функціонування здійснювалося на належному рівні. Потім Володимир Путін попросив главу міністерства природи Сергія Донського зробити відповідні розрахунки і подумати, з яких статей бюджету можна виділити кошти на фінансування центру реабілітації тигрів. 

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment