fbpx
Економіка

Президент Путін підписав указ про ліквідацію наслідків повені на Далекому Сході

Прес-служба Адміністрації президента повідомила, що президент Російської Федерації Володимир Путін напередодні підписав указ про ліквідацію наслідків повені в Якутії, Приморському та Хабаровському краях, Амурській і Магаданській областях, Єврейській автономній області.

"З метою надання допомоги постраждалому населенню, виконання першочергових аварійно-рятувальних та аварійно-відновлювальних робіт і нормалізації обстановки в зазначених суб’єктах РФ постановляю: Вважати найважливішим державним завданням ліквідацію в найкоротші терміни наслідків великомасштабного повені", – йдеться на офіційному сайті Кремля.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

Ось уже кілька тижнів на річці Амур і притоках продовжується потужний паводок, який вже завдав величезних збитків. Найближчими днями пік паводку очікують у Єврейській автономній області, а також Хабаровську і Комсомольську-на-Амурі.

По всьому Примор’ю введено режим надзвичайної ситуації. Від повадка, викликаного багатоденними проливними дощами в регіоні, також страждають Магаданська область і Якутія, де також сталося підтоплення населених пунктів.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

Президент Путін підписав указ про ліквідацію наслідків повені на Далекому Сході

 (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: