fbpx
Спорт

На US Open залишилася тільки одна росіянка

Троє російських тенісистів зійшли з дистанції Відкритого чемпіонату США, програвши у третьому колі змагань. З US Open вибули Дмитро Турсунов, Світлана Кузнєцова і Марія Кириленко. Боротьбу в останньому турнірі «Великого шолома» з російських спортсменів продовжить лише Катерина Макарова, яка в третьому турі змогла обіграти німецьку тенісистку Сабіну Лісіцкі. Тепер Макаровій належить зустрітися на корті з Агнешкою ​​Радванською (Польща), що взяла верх у попередньому раунді над росіянкою Анастасією Павлюченковою. 

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Причиною сходу з дистанції Дмитра Турсунова стали судоми. Росіянин вирішив припинити зустріч третього кола з Рішаром Гаске (Франція) за рахунку 3:6, 6:2, 4:6, 2:4, причому до медичної допомоги він не вдавався. 

"Наприкінці третього сету я відчув біль. У четвертому спробував грати через біль, що коштувало мені чимало зусиль, і раптово відчув спазм м’язів. Навіть рухатися нормально не міг, судоми не проходили. У таких умовах перемогти було неможливо. Я міг би протриматися ще два гейми, але хотілося уникнути травми. А у мене в кар’єрі їх було достатньо", – розповів Турсунов.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Турсунов-Гаске. US Open (відео):

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: