fbpx
Освіта

Міністр оборони України провів урок для учнів Військово-морського ліцею

У неділю, 1 вересня, з нагоди початку нового навчального року міністр оборони України Павло Лебедєв відвідав севастопольський Військово-морський ліцей. Про це повідомила прес-служба міністерства оборони. 

Від імені президента України, Верховного головнокомандуючого Збройних сил України Віктора Януковича, Павло Лебедєв привітав усіх севастопольських ліцеїстів з початком нового навчального року. 

«Військово-морський ліцей – це унікальний і єдиний в українській державі навчальний заклад, де навчаються юнаки, які вирішили пов’язати свою долю з важкою, але важливою професією військового моряка», – заявив Павло Лебедєв. 

Міністр оборони України додав, що сьогодні також відзначається 4-та річниця з дня створення Військово-морського ліцею. 

Павло Лебедєв підкреслив, що зараз у Збройних силах України триває наймасштабніша реформа за роки незалежності, в тому числі, і військової освіти. 

«Наша мета – створення в Україні сучасної боєздатної армії. А новій армії потрібні бойові командири, які будуть здатні оперативно приймати сміливі, а головне – правильні рішення», – стверджує міністр. 

Звертаючись до всіх присутніх ліцеїстів, Павло Лебедєв висловив упевненість, що роки навчання у Військово-морському ліцеї Севастополя стануть для них першою справжньою школою флотської взаємовиручки. 

Відзначимо, що разом з міністром оборони України в цьому заході брали участь: тимчасово в.о. командувача Військово-морськими силами Збройних сил України віце-адмірал Сергій Єлісєєв, помічник міністра оборони України адмірал Віктор Максимов, тимчасово в.о. глави Севастопольської міської державної адміністрації Федір Рубанов, а також члени Військової ради українського флоту, представники ветеранських організацій і родичі ліцеїстів.

За матеріалами: mil.gov.ua

Читайте також: