fbpx
Музика

Музиканти Metallica приїдуть на прем’єру свого фільму, яка відбудеться в Кремлі

Організатори московської прем’єри фільму "Metallica: Крізь неможливе", повідомили, що учасники легендарної американської групи – барабанщик Ларс Ульріх і бас-гітарист Роберт Трухільо приїдуть на захід, який проходитиме в "Державному Кремлівському Палаці" 14 вересня.

"Фільм демонструватиметься на гігантському екрані розміром 30×14 метрів. Безпрецедентний випадок для популярного музичного майданчика в серці столиці, Кремлі, приймати у себе прем’єру голівудського фільму", – повідомили організатори журналістам.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Музиканти, що брали участь не тільки у зйомках, а й у створенні сценарію до фільму, проведуть у Москві цілий день і обіцяють перед показом картини відповісти зі сцени на запитання глядачів. Режисером і сценаристом фільму виступив Німрод Антал ("Хижаки", "Контроль").

За сюжетом фільму, одному з учасників технічної команди групи Metallica, якого грає Дейн ДеХаан, отримав завдання – привезти сумку, в якій знаходяться речі, необхідні для виступу групи. І от, поки вантаж був доставлений, головний герой встиг потрапити в ряд колотнеч.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Як повідомляється, саундтрек до фільму, записаний групою, вийде 23 вересня.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: