fbpx
Політика

Авіасалон МАКС-2013 побив власний рекорд за відвідуваністю

Як повідомили організатори, авіасалон МАКС-2013, що проходить в підмосковному Жуковському, побив власний рекорд за відвідуваністю, напередодні його відвідали понад 150 тисяч осіб.

"До цього рекордним показником було 130 тисяч осіб за один день, це було на авіасалоні 2009 року", – повідомили в дирекції заходу, зауваживши при цьому, що "тоді була сонячна погода", а цього року останні два дні ллє дощ і стоїть похмура погода.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

А за п’ять днів роботи авіасалону МАКС-2013, його відвідали близько 300 тисяч осіб. Перші три дні були "Днями спеціаліста", тим не менш, на аеродромі льотно-дослідницького інституту імені Громова побували майже 65 тисяч осіб. У суботу авіасалон відкрив двері для всіх бажаючих, і подивитися на польоти російських і зарубіжних пілотажних груп прийшли більше 70 тисяч осіб.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Сьогодні заключний день роботи авіасалону і, незважаючи на проливний дощ, народ знову зібрався на полі аеродрому в надії побачити польоти.

Авіасалон МАКС-2013 побив власний рекорд за відвідуваністю (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: