fbpx
Шоу-бізнес

Ліза Арзамасова вестиме ток-шоу “Я права”

20-річна Ліза Арзамасова, яка підкорила серця мільйонів телеглядачів своєю грою в серіалі «Татусеві дочки», стала телеведучою відвертого ток-шоу про інтимне життя. Компанію «Галині Сергіївні» у програмі "Я права", яка виходитиме на телеканалі "Ю", склали акторки Дар’я Сагалова, Настасья Самбурська і Юля Коган.

Як неважко здогадатися, Ліза Арзамасова забере бік скромниць і буде ратувати за те, щоб моральні цінності ніким не зневажалися. Юлія Коган, навпаки, виступить в ролі спокусниці, що провокує учасників шоу на конфлікт. Дар’я Сагалова зіграє роль «стрижня» – саме їй належить «розрулювати» суперечки. А Настасья Самбурська буде виступати на боці чоловіків.

У шоу «Я права», незважаючи на безапеляційну назву, точки поставлено так і не буде. З’ясувати, хто правий, а хто винен у такому тонкому, інтимному питанні, не представляється можливим, впевнені ведучі та автори проекту. Нова передача – це, перш за все, відмінна можливість обговорити на всю країну те, про що всі думають, але не завжди можуть вимовити вголос.

За матеріалами: heart.ru

 

Читайте також: