Джей Джей Абрамс займеться рімейком “Західного світу”

 Фантастичний фільм «Західний світ», що вийшов на широкі екрани в 1973 році, не відчуває нестачі в бажаючих зняти за його мотивами рімейк. Про свої наміри осучаснити картину раніше заявляли актори Арнольд Шварценеггер і Рассел Кроу, продюсер «Хижака» Джоел Сілвер, режисер «Білосніжки: Помста гномів» Тарсем Сінгх, і деякі інші не менш імениті персони. Проте всі ці заяви так і залишилися не більше ніж словами.

 Виправити ситуацію і довести справу до переможного кінця взялися легендарний режисер Джей Джей Абрамс і сценарист «Темного лицаря» Джонатан Нолан. Продюсувати рімейк «Західного світу» має намір «голлівудський ветеран» Джеррі Вайнтрауб.

Related Post

 Нова картина аж ніяк не стане «супернавороченим блокбастером», все буде виглядати значно скромніше. Нолан, Абрамс і Вайнтрауб мають намір перетворити «Західний світ» в телевізійний серіал, де від спецефектів, ясна річ, користі мало. Відповідно, «зачепити глядача» творці рімейка збираються не сотнями вибухів, а цікавим сюжетним ходом укупі з якісною грою акторів.

"Західний світ" 1973 рік (відео):

 

За матеріалами: film.ru

Leave a Comment