fbpx
Новини світу

“Білайн” закрив всі офіси в Чечні

 З сьогоднішнього дня припинили роботу всі офіси «Вимпелкому» (торгової марки «Білайн»), розташовані в Чечні. Представник компанії в Північно-Кавказькому регіоні Ілля Захаров заявив, що керівництво «Білайну» побоюється за безпеку своїх клієнтів і співробітників, тому було змушене піти на такі заходи.

 Напередодні, 30 серпня, на один з офісів "Білайну" в Грозному напали вандали. Натовп місцевих жителів з ​​криками «Ганьба!» і «Аллах Акбар! закидав будівлю яйцями. Чи планує компанія відкрити свої представництва в Чеченській Республіці пізніше, Захаров не уточнив.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Аналогічний інцидент стався в Грозному і з офісом оператора "Мегафон", проте ця компанія закривати свої представництва в Чечні не має наміру.

 За даними місцевих ЗМІ, жителі Грозного не обмежилися нападом на офіси операторів стільникових мереж, а й перерізали кабелі, через це в Чеченській республіці спостерігаються перебої зі зв’язком.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Нагадаємо, всі ці протестні акції викликані вчорашніми заявами президента Чечні Рамзана Кадирова про те, що «Мегафон» і «Білайн» займалися махінаціями під час голосування на конкурсі символів «Росія 10».

Офіси "Білайн" і "Мегафон" в Грозному закидали яйцями (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: