fbpx
Політика

Азаров привітав українських авіаторів з професійним святом

 Прем’єр -міністр України Микола Азаров привітав всіх українців з Днем авіації України. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

 «Шановні авіатори! Щиро вітаю працівників авіаційної галузі, колективи авіапідприємств та організацій – виробників авіатехніки, ветеранів авіації з професійним святом – Днем авіації України!», – сказано у привітанні прем’єр-міністра.

 За словами Азарова, глибокий професіоналізм, відданість справі та вагомий внесок авіаторів у розвиток економіки України заслуговують високої поваги і глибокої подяки в суспільстві.

 Микола Азаров підкреслив, що сьогодні перед авіаційною галуззю України стоять важливі завдання, зокрема – підписання угоди про спільний авіаційний простір з Євросоюзом. Крім того, авіагалузі належить розвиток авіаперевезень, виробництво і оновлення парку авіакомпаній найсучаснішими лайнерами, підвищення якості обслуговування пасажирів і подальша модернізація аеропортів.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «У вирішенні всіх питань Ви можете розраховувати на дієву допомогу уряду України», – запевнив Азаров.

 Український прем’єр сподівається, що ефективний розвиток і використання авіаційного потенціалу, яким сьогодні володіє Україна, забезпечить стійкі позиції української держави серед провідних авіадержав світу.

 «Бажаю всім працівникам, Вашим родинам і близьким міцного здоров’я, благополуччя, щастя і чистого неба», – підсумував прем’єр -міністр.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Нагадаємо, що професійне свято цивільних і військових авіаторів, працівників авіаційної промисловості і транспорту – День авіації – відзначається в останню суботу серпня. Свято було встановлено в Україні указом президента «Про День авіації» від 16.08.1993 № 305/ 93.

 За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: