fbpx
Футбол

«Цього разу ми будемо зібраніші і мотивованіші», – Тарас Степаненко про матч з «Металістом»

 Півзахисник донецького «Шахтаря» Тарас Степаненко поділився своїми думками щодо майбутнього матчу 8-го туру української Прем’єр-ліги, який «гірники» сьогодні проведуть проти харківського « Металіста».

 «Всі розуміють, що команду чекає важкий матч з "Металістом" і після програшу "Дніпру" ми будемо намагатися кров з носа реабілітуватися після невдачі», – заявив Тарас Степаненко.

 Крім того, вважає українець, торішній матч «Шахтаря» проти «Металіста» не варто згадувати. Все-таки, нагадав Степаненко, тоді команда вже вирішила завдання в чемпіонаті України, а «Металіст» намагався потрапити в Лігу чемпіонів – мотивація у харків’ян була вищою. Саме тому рахунок 1:1 у тому матчі вийшов цілком закономірним і не дуже поганим для «Шахтаря» у тій ситуації.

 «Цього разу ми будемо зібранішими і мотивованішими. Упевнений, що донецьких уболівальників чекає дуже цікавий матч», – запевнив Степаненко.

 Нагадаємо, що матч «Шахтар» – «Металіст» розпочнеться сьогодні о 19:30.

 «Шахтар» вийде на поле в традиційній оранжево-чорній форм , а голкіпер – у сірому. «Металіст» зіграє у жовтій формі, а воротар команди гостей проведе матч у білому.

 За матеріалами: championat.com , shakhtar.com

Читайте також: