fbpx
Політика

Едвард Сноуден відмовив у зустрічі представникам Держдепу

 Анатолій Кучерена, російський адвокат колишнього агента ЦРУ Едварда Сноудена, розповів, що представники Держдепартаменту Сполучених Штатів намагалися провести зустріч з його підопічним, проте отримали від свого співвітчизника відмову.

 "Зі мною вели переговори щодо цього у тому числі і американські дипломати. Я Едварду все передав, але він не побажав з ними зустрічатися. Своє рішення він мотивував тим, що кампанія, розв’язана проти нього Держдепартаментом США, свідчить виключно про упереджене ставлення до нього і його правозахисну позицію. Я це передав дипломатам", – повідомив Кучерена журналістам.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 Він також запевнив, що Сноуден жодним чином не порушує умов надання йому тимчасового притулку і не займається антиамериканської діяльністю, а якщо щось і з’являється в ЗМІ, то це з тієї порції документів, яка лунала ще з Гонконгу.

 Кучерена повідомив, що зараз його клієнт чекає приїзду свого батька і разом з ним на сімейній раді вони вирішать, як їм діяти далі. А поки, щоб не втрачати час дарма, Сноуден продовжує вивчати російську мову, літературу та історію. На питання журналістів, де ж все-таки знаходиться Сноуден, Кучерена коротко відповів: "Поки не можу сказати. Він знаходиться в безпечному місці".

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 За матеріалами: vesti.ru

Читайте також: