fbpx
Новини світу

Кейт Міддлтон вперше після пологів вийшла у світ

 Кейт Міддлтон напередодні вперше після народження сина, принца Джорджа, з’явилася на публіці і разом зі своїм чоловіком, принцом Вільямом, відвідала відкриття марафону Ring of Fire в Північному Уельсі. Найпопулярніша подружня пара Сполученого королівства прибула на урочисте відкриття марафону, який стартував на острові Англсі.

 Як повідомили журналісти британських таблоїдів, малюка Джорджа з батьками не було, як передбачається, він залишився вдома з нянею, ім’я якої досі тримається в секреті. ЗМІ стало відомо про те, що Кейт Міддлтон не планувала брати участь у цьому заході, але потім їй захотілося віддячити жителям Англсі за теплі вітання на свою адресу, і вона не змогла відмовитися від такої можливості.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Журналісти, які висвітлювали ці заходи, зазначили, що герцогиня вже прийшла у форму після появи на світ свого первістка і чудово виглядала у піджаку оливкового кольору, бежевій шовковій блузі і облягаючих темних брюках. Принц Вільям також був одягнений вельми просто – в синій светр, блакитну сорочку, брюки пісочного кольору і темні черевики.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Очікується, що наступна поява герцогині на публіці відбудеться 12 вересня в день проведення премії Tusk Conservation Awards в Лондоні.

 За матеріалами : РИА Новости

Читайте також: