fbpx
Новини світу

Дітей із затоплених областей Росії відправлять на відпочинок у табір “Орлятко”

 Офіційний представник російського міністерства з надзвичайних ситуацій Ірина Россіус повідомила, що сто дітей з Єврейської автономної області, охопленої масштабним паводком, будуть відправлені на відпочинок в Геленджик.

 У ЄАО, а також в Амурському і Приморському краях, Якутії і Хабаровській області досі зберігається режим надзвичайної ситуації. Збиток від розгулу стихії оцінюється в кілька мільярдів рублів. За останніми даними, від потужної повені постраждали 102 000 осіб, 11 000 житлових будинків затоплені, більше 4000 з них не підлягають відновленню".

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Першого вересня близько 03:00 мск з Хабаровська вилетить літак Іл -62 , який доставить 100 дітей з Єврейської автономної області в Геленджик", – сказала Россіус,  уточнивши, що діти відпочиватимуть у таборі "Орлятко".

 Ще дві групи хлопців з Амурської області будуть направлені на відпочинок до дитячих таборів Липецької області. Близько тисячі дітей з постраждалих регіонів вже відпочивають у таборах Сахалінської області та Приморського краю. Володимир Путін відвідав сьогодні один з таких таборів. Всього планується направити на відпочинок 2500 дітей.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 За матеріалами : РИА Новости

Читайте також: