fbpx
За кордоном Україна

Українців просять утриматися від поїздок до Тунісу

30 серпня Міністерство закордонних справ України відновило дію рекомендацій для громадян країни, які планують найближчим часом відвідати Туніс і тим, хто зараз знаходиться там. Українцям рекомендують уникати місць масового скупчення людей, не здійснювати неорганізовані туристичні поїздки по Тунісу, а також за можливістю, не залишати без потреби територію готельних комплексів. Таке рішення викликане тим, що найближчим часом в Туніській Республіці прогнозують подальше загострення ситуації безпеки.

Читайте також:  Важливе повідомлення щодо ситуації в 67 - ї ОМБР "ДУК"

Також громадянам України рекомендували при в’їзді на територію Туніської Республіки придбати «сім-карту» одного з місцевих мобільних операторів, щоб при необхідності була можливість встановити оперативний та безперебійний зв’язок з посольством України в Тунісі і туніськими правоохоронними органами.

  У разі потрапляння українців у надзвичайні ситуації на території Тунісу, їх просять негайно звертатися за допомогою до посольства України в Туніській Республіці за телефоном «гарячої лінії» +216 24600389.

Читайте також:  Як попи УПЦ мп на Закарпатті займаються дискредитацією ЗСУ

За матеріалами: mfa.gov.ua

Читайте також: