Пропозиції до концепції внесення змін до Конституції України будуть внесені до 15 вересня

 До 15 вересня члени Конституційної асамблеї мають внести пропозиції до проекту концепції внесення змін до Конституції України, а до 15 жовтня пропозиції планується узагальнити, повідомили агентству "Інтерфакс- Україна" у головному управлінні з питань конституційно-правової модернізації адміністрації президента.

 "Членам, комісіям Конституційної асамблеї запропоновано до 15 вересня 2013 внести координаційному бюро асамблеї пропозиції до проекту концепції внесення змін до Конституції України. Координаційному бюро Конституційної асамблеї рекомендовано із залученням окремих членів асамблеї, експертів до 15 жовтня 2013 забезпечити узагальнення пропозицій до проекту концепції і внести його на розгляд Конституційної асамблеї", – повідомили агентству.

Related Post

 На даному етапі процес роботи над прийнятим за основу проектом концепції внесення змін до Конституції йде за затвердженим планом. "Зокрема в координаційне бюро Конституційної асамблеї вже надійшли пропозиції щодо проекту концепції від окремих членів асамблеї", – повідомили в адміністрації президента.

 Наступне пленарне засідання асамблеї планується провести після завершення роботи координаційного бюро над проектом концепції: згідно з рішенням Конституційної асамблеї від 21 червня 2013 року, він повинен бути готовий в період з 15 вересня до 15 жовтня.

 Джерело: Інтерфакс – Україна

Leave a Comment