fbpx
Футбол

Платіні підтримав Блаттера у питанні перенесення ЧС-2020 на інший час року

 Союз європейських футбольних асоціацій підтримує намір Міжнародної федерації футболу перенести чемпіонат світу 2020 в Катарі з літнього періоду на зимовий, заявив президент УЄФА Мішель Платіні сьогодні на нараді в Монако.

 "Я з радістю дізнався, що президент ФІФА Йозеф Блаттер має намір перенести чемпіонат світу на зимовий період. Я неодноразово говорив, що грати в Катарі влітку при температурі плюс 50 градусів просто неможливо», – заявив Платіні, додавши, що «потрібно берегти здоров’я футболістів» . Голова Європейського футбольного союзу відзначив, що «можна забезпечити кондиціонерами один стадіон, але ніяк не територію всієї країни». Дане питання винесено на розгляд найближчої сесії виконкому ФІФА, яка відбудеться у жовтні поточного року. "Зі свого боку УЄФА запропонує той календарний період, який вважає найкращим для проведення чемпіонату", – підкреслив президент Союзу європейських футбольних асоціацій.

 Виконавчий директор англійської прем’єр -ліги Річард Скудамор, своєю чергою, вважає, що перенесення ЧС- 2020 з літа на зиму "призведе до хаосу".

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: