fbpx
Шоу-бізнес

Віра Брежнєва розповіла, чому іноді плаче

Після того, як популярна вітчизняна співачка Віра Брежнєва офіційно розійшлася зі своїм чоловіком, бізнесменом Михайлом Кіперманом, виховувати одній двох дочок стало вкрай складно. Особливо важко зараз доводиться співачці з дочкою-підлітком Сонею (батьком її є Віталій Войченко, з яким екс-солістка «ВІА Гри» прожила кілька років у цивільному шлюбі). Віра Брежнєва змушена заміняти дівчинці одночасно і тата, і маму.

«Я і себе-то дівчинкою ще вважаю, а мені потрібно з дочкою-підлітком справлятися! А оскільки її батько не бере участі у вихованні дочки, мені доводиться бути для неї і мамою, і татом. Я повинна залишатися суворою, а я цього не люблю! Буває, після певних розмов з дочкою не витримую – плачу», – розповіла співачка в інтерв’ю журналу «ОК».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Також, за словами співачки, завдяки розлученню вона стала сильнішою і мудрою. Віра Брежнєва ще більше утвердилася в думці, що сім’я – це головне в житті.

«Після розлучення у мене був складний період , сталася повне перезавантаження , повна переоцінка цінностей» , – підкреслила екс – солістка «ВІА Гри» .

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Зараз, за словами співачки, в її житті є молодий чоловік, з яким вона дуже щаслива. І це не режисер Марюс Вайсберг, роман з яким останнім часом співачці приписували представники ЗМІ. Ім’я свого обранця Віра Брежнєва побажала залишити в таємниці.

За матеріалами: 7d.org.ua

Читайте також: