fbpx
Політика

Азаров закликав українців дивитися добрі фільми

Не секрет, що сучасне телебачення перенасичене фільмами і програмами з елементами насильства, кровопролиттям, які згубно впливають на психіку підростаючого покоління. А найголовніше, що на противагу, на жаль, рідко можна побачити на екрані добре кіно чи якісну передачу. Чи може уряд якось вплинути на ситуацію, що склалася в медіа-сфері? З таким запитанням звернулися користувачі Мережі до прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

Глава уряду закликав українців не дивитися криваві програми по телебаченню, а перемикатися на якісний продукт. Такий, на думку прем’єра, останнім часом пропагує Перший національний телеканал. 

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Зверніть увагу на роботу Першого національного каналу. Тут дуже часто транслюються і хороші інформаційні, і музичні передачі, і позитивні репортажі, хороші фільми. Словом, канал поступово набуває нормальні цивілізовані характеристики. Чого, на жаль, не скажеш про безліч комерційних телеканалів», – написав Микола Азаров у своєму Facebook. 

При цьому він додав, що багато чого залежить від самих українців: «Якщо б ми не дивилися те, чим потім обурюємося, то канали не були б такими рейтинговими і повинні були б перебудувати свою систему мовлення. Якби ми з вами всі разом дивилися хороші фільми, а не фільми про вбивства, то канали змушені були б показувати більше добрих картин». 

А тому прем’єр закликав усіх об’єднатися і разом працювати над усуненням медіа-проблеми

Читайте також: