fbpx
Політика

США залишаються на самоті в протистоянні з Сирією

 Вашингтон виявився майже на самоті у своєму бажанні завдати удару по Сирії в цілях підтримки опозиції в цій близькосхідній країні. Союзники, один за іншим, під різними приводами виходять з гри.

 У Великобританії парламент заборонив владі брати участь у можливих військових діях проти Сирії. Іноземні ЗМІ з посиланнями на міністра оборони Сполученого королівства Філіпа Хаммонда, повідомляють, що британські військові не будуть брати участь у можливих військових діях в Сирії, чий уряд підозрюється у використанні хімічної зброї під Дамаском.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Німеччина, Франція та інші союзники по військовому блоку також послалися на те, що хочуть дочекатися результатів розслідування спецкомісії ООН, яка зараз працює в Сирії. Єдиною, хто заявляє про бажання допомогти Вашингтону, є Туреччина.

 У той же час, в Білому домі вже оголосили, що Сполучені Штати готові діяти поодинці, не чекаючи чиєїсь підтримки. Однак Барак Обама поки зволікає з рішенням, крім того і в Конгресі немає повної впевненості, що їхній країні потрібен ще один військовий конфлікт.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

США залишаються наодинці в протистоянні з Сирією (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: