fbpx
Політика

Собянін заспівав агітаційну пісню на “Авторадіо”

Тимчасово виконуючий обов’язки мера Москви Сергій Собянін вельми оригінальним способом взяв участь в агітаційній акції на радіостанції «Авторадіо» – разом із групою «Мурзилки International» кандидат на пост столичного градоначальника виконав пісню під умовною назвою «Приходь на вибори!». 

Даний хіт – рімейк на пісню у виконанні Йосипа Кобзона «Поки не пізно». Ця композиція була написана Олександрою Пахмутовою і Миколою Добронравовим на початку 80-х років минулого століття і стала надзвичайно популярною після виконання її на музичному фестивалі «Пісня-83». 

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

В агітаційній пісні йдеться, що всім москвичам необхідно прийти на вибори мера столиці і віддати свій голос за одного з кандидатів. Слова оригінальної версії «сонячному світу» замінено на «вибираємо мера», а «ядерного вибуху» – на «вдома відсидимося». Відповідно, кожна з цих реплік супроводжувалася словами «так, так, так» і «ні, ні, ні». 

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Члени групи «Мурзилки International» – постійні ведучі «Авторадіо», вони регулярно записують різні соціальні пародії для своєї авторської програми «Мурзилки Live»

Собянін співає з «Мурзилками International» (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: